Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La puţin timp după moartea lui Emi Pian, clanul Duduianu a reacţionat într-un stil binecunoscut în lumea interlopă. Rămas fără lider, clanul s-a regrupat rapid având în vedere că activităţile interlopilor trebuiau coordonate de cineva. Toată lumea s-a întrebat cine va prelua frâiele în clanul Duduianu după ce Emi Pian (Florin Mototolea pe numele real) a fost înjunghiat mortal.

Conform huff.ro, a apărut inclusiv o întrebare legată de eventuala existenţă a unui testament, aşa cum este cunoscut în forma clasică. Conform sursei citate, Emi Pian nu a lăsat niciun testament scris, ci doar unul verbal, aşa cum este obiceiul în lumea clanurilor interlope din România.

Comando de asasini! Clanul Duduianu şi-a ales mesagerii morţii. Va fi măcel interlop?

Se pare că unul dintre fraţi este cel care va preluat conducerea Duduienilor. Dacă liderul piere, şefia este preluată de cel mai în vârstă bărbat din familie.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.