Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cei 3,8 milioane de euro pe care Radu Budeanu spune că i-a adus la sediul PD-L în ianuarie 2012 și punerea pe tavă a „Evenimentului zilei” nu au trecut neobservați în partid, dar șefii politici le-au spus procurorilor că ei nu au știut nimic. Excepția a făcut-o o femeie, Sulfina Barbu, care a recunoscut la DNA că “EvZ a fost împărțit la câteva acțiuni ca ziar de partid”.

Zilele trecute, o avarie extinsă de curent din București a atins și Palatul Victoria. Împreună cu mai multe cartiere, Guvernul României a rămas în beznă și fără calculatoare pentru ore bune. Traficul din mai multe zone a fost bulversat. Explicația oficială: probleme apărute “în cadrul lucrărilor de retehnologizare”.

Analistul Sorin Ioniță a amintit însă că avaria din Capitală e doar ultima dintr-o serie de defecțiuni tot mai frecvente, simptome ale momentului când “crapă sistemul energetic”. După ani de lipsă de investiții, sistemul național energetic a ajuns la propriu în pană. Dar unde sunt banii? Dosarul Hidroelectrica oferă o parte a răspunsului.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.