Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ludovic Orban i-a răspuns, în Parlament, liderului PSD, Marcel Ciolacu, care acuză liberalii că au încălcat toate promisiunile făcute românilor și că au eșuat în gestionarea pandemiei și în relansarea economiei.

"Am fost certat că nu am date despre măsurile economice ale Guvernului nostru. M-aţi chemat să prezint măsurile legate de alegeri locale, începerea şcolilor şi de măsurile anti-COVID. Nu m-aţi chemat să prezint măsurile Guvenrului PNL. Guvernul nostru a apărat locurile de muncă pe toată perioada crizei economice declanşată de epidemie. Uitaţi-vă pe date, pe Revisal! Nu rostesc cifre scoase din burtă, minciuni ordinare care n-au absolut niciun fel de bază în realitate" , a declarat premierul României.

"Pe data de 3 august - 5.589.437 de angajaţi. La 1 ianuarie, înainte de declanşarea economiei, numărul de angajaţi era de 5.582.008. Sunt date luate din Revisal, dacă Revisal minte. Sunt angajaţi mai mulţi, cu 7.340. Să vorbim cum se calculează rata şomajului. Pe datele ANOFM, vorbiţi de un 1 milion de şomeri? Pe datele ANOFM sunt înregistraţi azi 256.000 de şomeri, dintre care 76.000 de şomeri încă sunt în plata inndeminizaţiei de şomaj.

Restul au ieşit. Sunt date care sunt oficiale şi care exită în baze de date. Suntem singurul Guvern care a dispus angajarea românilor care s-au întors din Diaspora şi care şi-au piedut locul de muncă O măsură activă prin care plătim 50 la sută din salariul brut pentru românii întorşi din diasporă, în cătuarea unui loc de muncă. Măsură activă care are ca rol stimulare angajării", susţine Ludovic Orban.

Premierul le-a transmis social-democraților că nu au înțeles nimic și că dacă ei ar fi fost la guvernare lucrurile ar fi stat mult mai rău.

"Liderii PSD mi-au arătat astăzi că nu au înţeles nimic, că nu mai poţi să faci politică bazat pe minciună, pe manipulare, pe inventarea unor lucruri care nu există, pe repetiţia unor lucruri, unor neadevăruri în speranţa că poate omul înghite găluşca.

Exista riscul ca dacă dumnevoastră rămâneaţi la guvernare într-adevăr ajungeam ciumaţii Europei după toate aberaţiile pe care le-aţi făcut în perioada ultimilor ani de guvernare. Mai aveam puţin şi eram scoşi din afara Europei din cauza atitudinilor voastre absurde antieuropene, împotriva statului de drept şi împotriva unui sistem independent de justiţie" , susţine acesta.


Comentarii

Mihai Daca tu , de la 18.14 esti postac pnl -ist pentru niste banuti , crezi ca toti se vand ptr un blid de linte? Cu asa oameni tara asta nu mai are nicio sansa.

12 august 2020 20:44

Muie postacului Psd-ist Mihai Te -a trimis imputiti de Psd-isti mai postac Psd-ist@Mihai sa minti si tu si sa manipulezi,,mars la cacat de imputit de postac Psd-ist..crezi ca te crede cine va ce minciuni scrii.

12 august 2020 18:14

Mihai Orbanele nu vorbii de funie in casa spanzuratului. Tu esti campionul mincinosilor, l-ai depasit si pe dracnea.I-ati mandolina si canta la alta masa.Ai devenit caraghios de cum deschizi gura.Duceti-va si voi si psd in origini.

12 august 2020 18:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.