Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, că România a crescut capacitatea de testare. Șeful statului a precizat că a cerut datele pentru ulltimele 24 de ore și în total s-au efectual peste 20.000 de testări, fapt care ar plasa țara noastră în rândul statelor care testează mult.

"În România există o testare destul de masivă, ca să mă exprim în termenii dumneavoastră. România și-a crescut de la câteva sute de testări pe zi capacitatea la câteva mii și acuma la câteva zeci de mii. Am cerut datele pentru ultimele 24 de ore și avem peste 14.000 de testări din oficiu, persoane trimise pentru testare pentru că au fost declarate în contact cu bolnavi și peste 8.000 de testări la cerere.

Deci, iată că am depășit binișor 20.000 de testări pe zi, ceea ce ne încadrează fără doar și poate între țările unde se teastează mult", a afirmat Klaus Iohannis.


Comentarii

Daniel ??????????????

12 august 2020 20:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.