Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primăria Capitalei a lansat o nouă platformă prin care bucureștenii pot face plăți online și pot depune cereri în format electronic. Primarul general al Capitalei a ținut să menționeze că platforma este cea mai complexă din administrație.

„De astăzi, bucureştenii pot interacţiona online cu Primăria Capitalei mult mai facil şi inclusiv de pe telefonul mobil.

Astfel, aceştia pot face plăţi online prin intermediul noii platforme, pot depune cereri în format electronic, pot verifica stadiul rezolvării cererilor sau pot accesa mult mai facil date despre oraş.

Platforma a fost construită de Compania Municipală Tehnologia Informaţiei Bucureşti, are la bază cele mai noi tehnologii în domeniu şi va facilita interacţiunea dintre administraţie şi cetăţeni.”, a precizat Gabriela Firea, conform unui comunicat al PMB transmis miercuri.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.