Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Klaus Iohannis spune că respingerea OUG de creștere etapizată a alocațiilor copiilor denotă o totală lipsă de responsabilitate a PSD. El susține că „o respingere nemotivată, populistă din partea PSD ne arată că acest partid are treabă cu propriile manevre electoralist-populiste”.

„Se vede o totală lipsă de responsabilitate la PSD. Sigur, argumentul lor e că nu guvernează și nu răspund, dar eu cred că fiecare parlamentar răspunde în fața electoratului pentru ce face el și ce face partidul pe care-l reprezintă. PSD încearcă să complice problemele și să creeze noi probleme. Ne dorim să mărim alocațiile pentru copii, dar dorința simplă nu e suficientă. Trebuie să existe și resursa financiară sau mai simplu spus trebuie să existe bani. În acest moment banii nu există”, a declarat Klaus Iohannis.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

ovi Da pentru salariul tau exista bani????

13 august 2020 7:18

Cristi Dl. presedinte i-a intreaba Curtea de conturi cum a furat guvernul orban banii ? Ai sa vezi ca erau bani de alocatii.

12 august 2020 20:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.