Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După șase luni de pauză provocată de pandemie, Simona Halep a revenit pe terenul de tenis și s-a calificat în turul secund la Praga, în urma victoriei contra Polonei Hercog.

Simona Halep a avut nevoie de trei seturi și două ore și jumătate pentru a-și asigura calificarea în turul secund la turneul WTA de la Praga. Românca a obţinut o victorie dificilă, cu 6-1, 1-6, 7-6 (7-3), în fața Polonei Hercog.

La flash-interviul de după meci, Simona a recunoscut că stilul jucătoarei slovene i-a pus mari probleme. „Întotdeauna este dificil să joc contra ei, este un adversar greu de învins. Mă deranjează jocul practicat de Polona, nu e ușor să joc în fața unui astfel de stil. În primul set am evoluat bine, am avut ritm, și am fost foarte sigură pe ceea ce am avut de făcut. Apoi, Polona a revenit, a folosit câteva scurte și a rupt ritmul. Dar am luptat până la capăt și am crezut că pot câștiga meciul”, a declarat numărul 2 WTA.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.