Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Libanului, Michel Aoun, a confirmat miercuri că avea cunoştinţă din data de 20 iulie despre o mare cantitate de azotat de amoniu depozitată în portul Beirut, cu două săptămâni înainte de explozia care a provocat 171 de morţi şi peste 6.000 de răniţi, şi a asigurat că a informat imediat Consiliul Suprem al Apărării, relatează agenţia EFE.

''Preşedintele Aoun a fost informat pe 20 iulie 2020, într-un raport al Securităţii Statului, despre prezenţa unei mari cantităţi de azotat de amoniu într-un depozit din portul Beirut, consilierul militar al excelenţei sale a informat secretarul general al Consiliului Suprem al Apărării'', a scris preşedinţia libaneză pe contul ei de Twitter.

Consilierul lui Aoun a transmis această informaţie în prezenţa guvernului ''pentru a lua măsurile necesare'', în timp ce secretarul general al Consiliului Suprem al Apărării a remis atunci textul departamentelor competente, conform versiunii preşedinţiei.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.