Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Filiala Sectorului 2 a Partidului Național Liberal a postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj prin care aduce la cunoștința românilor că peste 20 de politicieni au decis să își dea demisia din partid pentru a se alătura lui Dan Cristian Popescu, cel care a plecat și el din PNL pentru a se alătura Partidului Social Democrat.

„Astăzi (miercuri – n.red.), 24 de membri activi ai PNL Sector 2 au ales să părăsească filiala și să se alăture lui D. C. Popescu.

De menționat că dintre aceștia, doi erau consilieri locali și doi erau membri în biroul politic. Asta dovedește că PSD-iștii mascați și-au arătat adevărată față!
Exercițiul de imagine pe care PSD-istul Popescu îl încearcă în disperarea sa de a se victimiza și a câștiga mai multe voturi nu ține!”, a scris PNL Sector 2, miercuri seara, pe Facebook.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.