Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Paul Stănescu a declarat, miercuri seara, la Antena 3, că PNL va dispărea, pentru că repetă aceleași greșeli făcute și de PDL-ul condus de Traian Băsescu. Declarația lui Stănescu vine în contextul campaniei de racolări de la PSD inițiată recent de liberali.

"Știm istoria recentă a partidului, prin ce am trecut. Noi toți de aici ne dorim să fim o echipă, care înseamnă toți membrii Partidului Social Democrat. Pentru a conduce un partid înseamnă un sport de echipă, să asculți părerile fiecăruia și decizia să fie luată, dacă se poate, în majoritatea cazurilor de întreg partidul. Eu asta am reproșat vechii conduceri, pentru că nu a fost o consultare în partid.

Noi am mai trăit filmul acesta cu cuplul Băsescu - Boc. Am trăit aceeași experiență pe care o trăim astăzi. Rezultatul din punct de vedere politic, nu că le-aș duce eu grija, a fost dispariție PDL-ului de pe scena politică. Așa se va întâmpla și cu PNL la această oră", a spus Paul Stănescu, în Ediția Specială moderată de Radu Tudor.

Iohannis, lovitură pentru Ludovic Orban

Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, că nu vede cu ochi buni racolările recente făcute de Partidul Național Liberal din rândul celor de la PSD. Președintele a subliniat că traseismul politic este o boală gravă a politicii românești și că a fost și este în continuare împotriva acestuia.

"Pot să vă spun franc: nu văd cu ochi buni aceste racolări. Simplu! Eu am fost dintotdeauna și sunt și acum împotriva traseismului politic. Traseismul politic este o boală gravă a politicii românești și ori de câte ori am avut ocazia m-am exprimat public împotriva traseismului politic.

Eu nu mi-am schimbat opinia. În ce privește coaliții post-moțiune, haideți mai întâi să vedem moțiunea, pe urmă să vedem votul pe moțiune și pe urmă să facem consultări și, cu certitudine, nu vom avea Guvern PSD", a spus Klaus Iohannis.


Comentarii

v Parerea mea este ca PNL, nu o sa dispara cu toate greselile facute (cooptarea PDL-eprelor, aducerea lui Ghiolbanis, inlaturarea lui Antonescu). Nu-i vad ca mari politicieni pe cei care dau ca "sigura" disparitia PSD-ului ori a PNL-ului. Partea proasta ca nu mai apar politicieni, noi in partidele de acuma, ca fac "politica" si JUSTITIA, Politia si alte structuri, care nu au atributii in acest domeniu. In privinta traseismului politic are dreptate, dar "parca" au fost si ei la conducerea tarii si nu au facut nimica sa o stopeze.

13 august 2020 16:56

Muie postacilor Psd Mai gunoielor de postaci platiti de hoti si penali Psd credeti ca impresionati pe cineva cu mesajele voastre de cacat , asa ati primit ordin de la imputiti de securisti si comunisti din Psd sa scrieti dar cine va cred minciunile si manipularile,,riferire la cei 2 postaci Psd de la ora 10.28,,,si 11.29 ...

13 august 2020 12:48

Muie tractoristului hot Stanescu Alt imputit de postac Psd-ist cel de la ora 11.29..morti ma-ti de jeg de tigan roman.

13 august 2020 12:02

Muie tractoristului hot Stanescu Mars in pizda ma-ti de postac imputit de Psd-ist @Uta..

13 august 2020 12:00

MUISTULUI de scârbici din partea Scârbiciilor mari și late. Eu unul nu cred că PNL vă dispărea, ci se va transforma. Neoliberalismul, de la care se revendică, este neomarxist, modelul principal fiind Partidul Democrat din Hamerica. Problema ecce că PNL-PD-ul românesc (știm cu toții al cui herr este) capătă valențe tot mai pronunțat naziste!!! Totuși, Partidul Național Socialist al lui herr Adolf, deși de stânga, nu era internaționalist, așa cum fusese croit Partidul Bolșevic din Rusia. Sub conducerea lui Stalin, PCUS a dat-o însă și el pe naționalism, motiv pentru care a intrat în coliziune cu cel nazist. Unul pretindea „spațiu vital” pentru mațiunea sa, celălalt avea chiar prea mult spațiu, dar nu voia nici în ruptul capului să-i dea vreo brazdă și vărului ideologic. Ba chiar mai mult, se lăcomea și la puținul celuilalt! După rezbel, lăcomia naționalistă a lui Stalin l-a transformat pe acesta în bestia neagră a haliaților hoccidentului, care tocmai ce îi puseseră lui Lenin în brațe victoria în revoluția bolșevică! Paradoxul ecce că, în Românica, PNL-ul, mare partid NAȚIONAL mare, dimpotrivă și din contră față de Stalin, își trădează NAȚIUNEA de dragul globalismului neomarxist! Ei bine, pentru așa ceva, cum zice și Paul Stănescu, s-ar putea ca PNL-PD-ul să dispară... Acum urmează înjurăturile MUISTULUI de scârbiciu, care e plin de științe politice și istorice precum broasca de păr. Asta e. Libertatea de a înjura când nema hargumente...

13 august 2020 11:29

Uta Aceeasi calitate de sustinere din partea simpatizantilor PNL,din pacate cam asta e calitatea tuturor dar altceva nu sunt in stare !!

13 august 2020 10:28

Muie tractoristului hot Stanescu Poate ai vrut sa zici tractoristule ca Psd va disparea dupa alegeri parlamentare ,,noi vom decide cine dispare poporul nu voi hotilor ordinari.

13 august 2020 9:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.