Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, este de părere că preşedintele Klaus Iohannis "este nevoit să mintă periodic" pentru a scuza erorile Guvernului Orban.

"Preşedintele Iohannis este nevoit să mintă periodic, să iasă la televizor. Este guvernul său. Acest Guvern condus de Orban s-a dovedit total incompetent. Mai nou, după raportul Curţii de Conturi, sunt şi hoţomani. Cel mai grav dintre toate, sunt lipsiţi de orice credibilitate", a declarat, miercuri seară, președintele PSD, Marcel Ciolacu, la un post de televiziune.

Integral pe România LiberăComentarii

Șerban Nicolae, expert în sex anal al PSD Dragă Paulus, tu ești un căcat, nu ecce tu un căcat, ești un căcat. Așa că te voi lăsa să te dezintegrezi prin uscare la umbra boscheților unde ai fost căcat, pentru că nu pot să dau muie unei fecale.

16 august 2020 9:49

Eee, ecce nevoit! Minte din naturelul lui de escroc imobiliar. A te folosi de acte contrafăcute e o chestie muult mai al dracului de mincinoasă decât înșelarea nevestei. Nu ma vorbesc de minciunelile copiilor, care nu și-au croit încă un profil moral distinct și debordează mai degrabă din imaginație.Or, her Werner ecce un mincinos îmbătrânit în rele, nicidecum un puradel nevinovat.

13 august 2020 10:10

Muie Psd Mai jeg Psd-ist mai lasa minciunile si manipularile ca nu te mai crede nimeni,, se vede de pe luna ce ati facut voi si mai faceti in continuare,,,,ati furat destul acum vi sa terminat si rezervele sunteti la fundul sacului si turbati..la puscarie cu vuoi hotilor

13 august 2020 9:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.