Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Acum s-a dovedit cât de obosit este marele PSD. Vorbesc de PSD-ul lui Ciolacu, nu de cel pe care lumea îl știa de niște ani. Forța lui s-a înmuiat ca o clătită scoasă prea devreme din tigaie. Îi tremură și genunchii, ba și coatele par să îi zdrăngăne când trebuie să ridice mâinile și să voteze curățenia din propria ogradă.

Fără ajutor de la unii și alții, partidul lui Marcel Ciolacu era să cadă pe scări și să se facă de basm în fața celor care cred că le-ar putea rezolva problemele.

Amenințarea cu moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban a fost la un pas de a rămâne în faza asta. De amenințare, adică. O punea Marcel Ciolacu în cui, la grinda casei, și cu ea afurisea pe toți liberalii care nu vor să plece de la Guvernare. O înfășura pe încheietura mâinii și, la fiecare trei cuvinte de duh în Parlament, mai trăgea din șiragul de mărgele al mătăniei și își încheia rugăciunea cu „să vă văd pe jos, mânca-v-ar moțiunea!” Pentru un bun și drept credincios ca el, finalul n-ar fi fost chiar după cum zic canoanele, dar Orban nu vrea să cadă. Iar lui Ciolacu, sărac cu duhul și cu multe alea de partid, nu-i rămăsese vreo altă cale. A vrut să depună moțiunea de cenzură încă dinainte de intrarea lui în partid, dar sorții i-au fost mereu potrivnici.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.