Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, ieri, de la tribuna Plenului reunit al celor două Camere ale Parlamentului, că, luni, 17 august, va fi depusă moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Orban. Asta, după ce, pe piață, au fost vehiculate zvonuri potrivit cărora social-democrații s-ar fi “sucit” din nou cu privire la acest demers. Moțiunea va fi depusă, însă, cu o întârziere de trei zile, deoarece termenul anunțat era pentru vineri, 14 august. ALDE a precizat că parlamentarii partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu vor vota necondiționat dărâmarea Cabinetului PNL, iar Pro România a precizat, prin vocea lui Victor Ponta, că nu există niciun motiv pentru care Guvernul Orban să nu fie debarcat de la Palatul Victoria.

“Ați distrus pas cu pas România, cu ajutorul lui Klaus Iohannis, în nouă luni de zile”, i-a transmis, ieri, președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, premierului Ludovic Orban. “Gata, ajunge! S-a umplut paharul! Pe 17 august, PSD va depune moțiunea de cenzură. Considerăm că e timpul să plecați acasă sau la pușcărie, în funcție de caz”, a adăugat acesta.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.