Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

UDMR nu va semna moţiunea de cenzură care va fi depusă de PSD, a declarat, joi, la RFI, liderul senatorilor Uniunii, Cseke Attila, precizând că formaţiunea urmează să decidă în grupurile parlamentare cum va vota, însă nu doreşte o soluţie care să înrăutăţească şi mai mult posibilităţile de intervenţie în cazul pandemiei de COVID-19 şi nu va aborda politicianist această chestiune.

"Noi am anunţat acum o săptămână, acum zece zile, că UDMR nu va semna moţiunea de cenzură care se preconiza a fi iniţiată de către PSD şi vom decide, aşa cum avem procedura noastră internă, întotdeauna, în grupurile parlamentare, înainte de dezbaterea şi votul moţiunii de cenzură. Deci nu aş putea să dau un răspuns tranşant cum vom vota. Vom decide la momentul respectiv având în vedere multe criterii şi situaţii, în primul rând situaţia pandemică în care ne aflăm sau ne vom afla la momentul respectiv, dacă va fi în septembrie dezbaterea, atunci în momentul septembrie. Trebuie văzute consecinţele politice şi administrative ale trecerii unei moţiuni de cenzură în acest context pandemic, pentru că guvernul devine un guvern de administrare a treburilor ţării", a afirmat Cseke Attila, la RFI.

Integral pe AgerpresComentarii

Gabi Molnar Moțiunile de cenzura au loc in mod exclusiv si extraordinar in guvernele altor țări... in stilul românesc (2-3 moțiuni pe saptamana), nu este posibila nici o forma de democratie incat vointa poporului este calcata constant prin aceste motiuni!

16 august 2020 13:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.