Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ultima postare pe facebook a dlui ministru Florin Cîţu îmi întăreşte convingerea că aşa se va întâmpla. Dl Cîţu nu înţelege democraţia, la fel ca şi şeful său, Ludovic Orban. Au impresia că pot să facă ce vor ei, doar pentru că se află la guvernare. Total greşit. În democraţie puterea legislativă este la parlament, chiar şi guvernul se află la cheremul parlamentului, care-l poate trânti cu moţiune de cenzură oricând.

Ce crede dl Florin Cîţu „În 2020 jumătate din deficitul bugetar reprezintă costul crizei economice. Să fie mai clar pentru toată lumea, JU MĂ TA TE. Iar acest cost are două componente, o creştere a cheltuielilor bugetare neprevăzute (cheltuieli cu sănătatea, asistenţă socială, etc) şi o reducere SEMNIFICATIVĂ a veniturilor bugetare faţă de estimarea iniţială.

Aceasta este realitatea pe care socialiştii din Parlamentul României, împreună cu lacheii din jurul lor, vor să o ascundă românilor. Şi plătesc bani grei pentru asta. Nu se opresc aici şi nici nu se mai ascund. Vor să distrugă România şi nu-i mai interesează nimic. Votează pe bandă rulantă legi fară surse de finanţare DOAR PENTRU CĂ POT.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.