Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au luat o decizie definitivă privind situaţia carantinării localităţii Gornet din judeţul Prahova. Ordinul pentru instituirea acestei măsuri fusese semnat de către şeful DSU, Raed Arafat.

Recursul înaintat de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă privind intrarea în carantină a localităţii Gornet din judeţul Prahova a fost respins de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, joi, 13 august. ÎCCJ a menţinut astfel decizia Curţii de Apel Bucureşti de anulare a ordinului şefului DSU privind carantinarea respectivei localităţi.

“Respinge excepţiile inadmisibilităţii şi nulităţii recursului formulat de pârâtul Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, invocate de recurenta-reclamantă Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Gornet. Respinge recursul declarat de pârâtul Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă împotriva sentinţei civile nr. 694 din 4 august 2020, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a de contencios administrativ şi fiscal, ca nefondat.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.