Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul președinte Traian Băsescu susține că pensionarii sunt ”furați și batjocoriți” foştii şi actualii guvernanţi. Traian Băsescu arată că doar în anul 2020 ar fi fost furați din buzunarele pensionarilor peste 6 miliarde de euro.

„Fiecare pensionar este furat de guvernul PNL şi fostul guvern PSD care v-a păcălit cu legea Olguţei, în medie cu 5871 RON în anul 2020. Liberalii încă mai au scuza crizei, dar Olguţa şi Dragnea au planificat furtul înainte de declanşarea crizei. Total bani furaţi din buzunarele celor 5,16 milioane pensionari în anul 2020 – 30.294.360.000 RON sau 6.264.731.063 EURO”, scrie Traian Băsescu pe Facebook.

Fostul preşedinte precizează că „de patru ani atenţionez că pensionarii sunt furaţi ca-n codru prin neaplicarea indexării la 1 ianuarie a fiecărui an aşa cum cere Legea 263 din 2010”.

Integral pe LibertateaComentarii

J Ai dreptate Basescule,,Psd doar promite,,dar ei au marit pensiile doar cu un procentaj mic pt pensionari simpli,,,pt magistrati CCR,,politia au dat salari babane si pensi cresc enorm ca au pensii mari , ,,,PNL nu are ce face ,,ca escroci de Psd ai dat lege pt marirea pensiilor...Muie Psd..

14 august 2020 21:48

Mihai Bai Jo, ai uitat ce ai facut? Hotule la drumul mare!Crezi ca noi am uitat cum ne-ai furat banii din buzunar, boschetarule?V-ati vopsit in pmp -isti si pnl -isti crezand ca romanii sunt naivi si nu mai stiu ce ati facut, tu, boc, blaga,berceanu, videanu, preda, udrea si toti vopsitii din fostul pdl? Mars in origini chiompaliule.

14 august 2020 19:06

Javra ordinară chiar uită cum a ăncercat să taie pensiile?! Nu i-a ieșit pasiența din prima fiind împidicat de Curtea Constituționale, dar ne-a dijmuit pensiile pe alte căi: impozitare, creșterea abruptă a TVA-ului, tăierea a tot ce s-a putut din indemnizații și înlesniri pentru pensionari. Jigodia asta nenorocită nu numai ca nu are niciun Dumnezeu, dar ne mai crede și proști și uituci!!!

14 august 2020 12:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.