Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ambasadorul Statelor Unite în România l-a acuzat pe liderul PSD Marcel Ciolacu deoarece nu vrea să ia măsuri în Parlament pentru combaterea traficului de persoane. Trimisul lui Donald Trump la București a amintit și despre recentul raport al Departamentului de Stat care scoate în evidență aceste probleme din țara noastră. În schimb, ambasadorul american a lăudat guvernul Orban.

„La 26 iunie, am vorbit despre raportul privind traficul de persoane pe anul 2019 publicat de Statele Unite. Raportul arată că problema traficului de persoane în România a fost provocată de derapajele privind statul de drept în timpul guvernului precedent. Am cerut Parlamentului să acționeze și să adreseze această problemă. Este foarte dezamăgitor că liderul PSD Ciolacu a răspuns spunând că legile românești curente privind traficul de persoane și statul de drept sunt suficiente. Nu sunt!

Integral pe Digi24Comentarii

ion Zuckerman asta, terfeleste traditia buna iudaica, care interzice si pedepseste aspru pedofilia si homosexualitatea si abuzul sexual pe minori, deoarece, Zuckermanu asta, nu sufla un cuvant despre interventia ticalosa a PNL-Orban, de reducere a pedepselor pt pedofili si nenorocitii care abuzeaza sexual copii. Rusinee, dle. Zuckerman, te faci ca ploua, despre pedofili !

15 august 2020 11:04

Ferenc Gontag Ambasadorul SUA sa se duca in p.m. Nu este in atributia unui ambasador sa se amestece in treburile interne ale tzarii in care se afla. Ar fi mult mai bine daca s-ar amesteca in treburile israelului!

15 august 2020 7:17

v Ma cam enerveaza ambasadorii SUA, care in loc sa-si vada de atributiile lor de reprezentanti ai tarilor lor, ne dau indicatii si "gasesc" ei vinovatii pt diverse situatii din Romania. Situatia nu este buna in tara noastra, dar politica interna este facuta in tara noastra (inca mai sper). Toate partidele sau aproape toate au fost la conducerea tarii, Parlamentul care face legile este reprezentat de principalele forte politice. Asa ca la situatia actuala au "contribuit" majoritatea partidelor politice

14 august 2020 23:40

Muie postacilor Psd Psd a distrus tot codul penal ca sa scape Dragnea de puscarie,,dar distrugerea codului penal a inceput in 2012 cand premier a facut Ponta cu USL de atunci impreuna cu Antonescu de la PNL, ,si Dragnea la distrus de tot cu distinsul lui Tudorel si analfabeta premier Dancila,,,deci domnul Ambassador si de origine romana stie bine ce vb ,,,,numai imputiti de postaci platiti de hoti Psd il critica.

14 august 2020 17:33

Lute Dl ambasador dar cu flerul dvs de mare politician alti idioti nu mai vedeti in tara noastra sau numai asta va este indicat ???

14 august 2020 17:24

noi Ce tot vrea nenea asta ambasadoru' americanu', se tine de capul PSD, cu tampenii generale si lipsite de obiect, in loc sa citeasca americanu' asta, Codurile Civile si Penale ale Romaniei, si sa se dumireasca despre chestia cu traficu' de persoane. Enerveaza cu nervii pe toata lumea, ca o musca pe r.......t

14 august 2020 16:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.