Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cu un buget falimentar și cu împrumuturi făcute zilnic, Guvernul Orban a decis să mai crească niște salarii. Fiindcă tot se apropie alegerile, birocrații din prefecturi, instituții care aplică politica Guvernului în teritoriu, au fost unși cu niște sporuri de risc, pe motiv că se luptă din greu cu pandemia.

Personalul medical și polițiștii, trimiși în linia întâi, în contact direct cu bolnavii Covid, nu au depus niciun efort în comparație cu birocrații din prefecturi. Potrivit Guvernului, activitățile realizate de personalul din instituțiile prefectului au crescut în contextul pandemiei Covid-19, când au fost stabilite măsuri suplimentare în vederea prevenirii răspândirii infecției cu coronavirusul SARS COV-2.

”Astfel, toate structurile teritoriale ale autorităților și instituțiilor publice centrale, precum și celelalte autorități locale acționează pentru prevenirea și combaterea infecțiilor cu noul coronavirus, în mod integrat, sub coordonarea prefectului, care asigură aplicarea unitară a dispozițiilor autorităților publice centrale cu rol principal și de coordonare.

Integral pe NaţionalComentarii

pop Gasca lui Orban si Johanis isi dau iarasi bani si premii, pentru ei sunt destui , pentru pensionari numai praf in ochi. Vin alegerile baieti si o sa patiti ca si taranistii...nu va mai voteaza nimeni!

15 august 2020 7:28

Mihai Mita de la partid pentru oamenii care pot fi controlati si manevrati la alegeri! Acest partid prin oamenii care il conduc este diabolic.Au furat mai mult decat basescu in patru ani, in aceste zece luni de cand guverneaza.Pmp, udmr chiar si usr trebuie sa depuna motiune dde cenzura ,ptr ca colacu nu o face, este mamaliga.Tara trebuie scapata de acesti HOTI!

14 august 2020 14:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.