Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a lansat un atac dur la adresa Guvernului Orban după ce a fost anunțată rectificarea bugetară. Social-democratul spune că este vorba de fapt de o rectificare a răzbunării față de popor. Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că rectificarea bugetară pe care o pregăteşte Guvernul Orban este una ”a răzbunării faţă de popor” şi ”nu rezolvă niciuna dintre marile probleme ale ţării”.

„O rectificare a răzbunării faţă de popor! O rectificare bugetară care nu rezolvă niciuna dintre marile probleme ale ţării, făcută în bătaie de joc şi în dispreţul realităţii! Tăierile de venituri, anunţate de Putere drept ‘cele mai mari creşteri’ nu doar că sunt contrare legilor în vigoare, dar ele sfidează realitatea dată de explozia preţurilor şi de scăderea nivelului de trai.

O rectificare bugetară prin care Puterea şi-a asigurat continuarea unui terorism politic prin racolarea de primari din fonduri guvernamentale şi dovada clară a bătăii de joc faţă de viitorul României. Bani doar de rapt şi de racolat! Nu investiţii, nu sprijin pentru agricultura românească afectată de secetă sau pentru economia naţională pusă pe butuci de măsuri aberante”, a scris Ciolacu, vineri, pe Facebook.

Integral pe CapitalComentarii

Adrian Năstase, ocnaș liberat ca tot omul Are dreptate Marcel Ciolacu, ascultați-mă pă mine, că nu degeaba sunt eu securist ceaușist îmbătrânit în rele. Numai PSD a făcut să curgă lapte și miere pe ruinarea României înglodând țara-n alte datorii externe de cele 85 de miliarde euro din totalul datoriei naționale care e acum circa 110 miliarde euro, datorie făcută pentru rezolvarea marilor probleme ale neproblemelor. Să-mi numărați ouăle! Muie PSD!

15 august 2020 23:39

Muie analfabetului Ciolacu Ce sa te astepti de la un bou Ciolacu analfabet,,astea vor sa distruge tot daca numai sunt la guvernare, dar vor fii ei distrusi la vot ,,si vor plange da lì aude si Putin,, au mama vostra de fii de securisti ce vom da cu voi de pamant,,

14 august 2020 17:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.