Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fiica fostului primar al Devei, Paula Corbu, vrea să calce pe urmele tatăului său și și-a anunțat candidatura la alegerile locale din 27 septembrie. Fiica fostului politician Mircia Muntean va candida pentru funcția de primar al Devei, reprezentând Partidul România Europeană.

Este al 13-lea candidat la Primăria Deva. Ceilalţi sunt: Alin Amititeloaie, Ioan Emanuel Clej, Anamaria Gavrilă, Gabriel Ilieş, Petru Mărginean, Cosmin Răzvan Mareş, Mihai Robert Mica, Ovidiu Moş, Florin Oancea, Corina Oprişiu, Ovidiu Tânjală şi Alin Nuţ.

„Trebuie să vă mărturisesc faptul că am fost plăcut impresionată că cele mai multe mesaje de încurajare au venit de la voi, devenii mei dragi. Și, în mare majoritate, în acele mesaje mă îndemnați să candidez la funcția de Primar al Municipiului Deva. Susținerea extraordinară pe care mi-ați arătat-o m-a convins să iau această decizie. Am fost printre oameni, am primit reacția lor încurajatoare, am strâns deja semnături și zilele următoare imi voi depune candidatura pentru funcția de PRIMAR AL MUNICIPIULUI DEVA, împreună cu echipa mea de consilieri. Am alături de mine o echipă de oameni tineri, noi, cu scoli făcute la timp, cu studii la universități prestigioase și fără interese politice. O parte dintre ei s-au întors în Deva cu un bagaj de cunoștințe necesar dezvoltării comunității, iar ceilalți fac parte din comunitatea locală și cunosc problemele acesteia”, este mesajul postat pe Facebook de Paula Corbu.

Integral pe GândulComentarii

Pute Se castiga mai bine asa ce invatatura ,munca e tocmai buna fata lui tata.

14 august 2020 18:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.