Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Silvia Dumitrescu trece prin momente grele. Artista are grave probleme de sănătate, suferă de o boală rară care nu poate fi tratată. A fost diagnosticată recent cu o boală autoimună rară, cunoscută drept Hashimoto.

Medicii nu au descoperit până în momentul de față niciun leac, artista fiind nevoită să trăiască cu afecțiunea toată viața.

”Am o imunotiroidie. Este o boală pe care trebuie să o duc până la capătul vieţii. Nu are niciun leac. Este o boală autoimună. Trebuie să mă împac cu ideea aceasta.

Am şi momente când mă simt mai bine, am şi momente când îmi dă bătăi de cap, dar… după cum se ştie, şi acele kilograme în plus pe care le-am căpătat de mult timp sunt din cauza acestui lucru. Tot metabolismul devine mai lent”, – a dezvăluit Silvia Dumitrescu.

Boala de care suferă la cei 60 de ani ai săi au făcut-o să se îngrașe enorm, însă artista a luat măsuri și deja a dat jos 25 de kilograme în ultimul timp.

”Am toate motivele din lume să fiu fericită, de depresie nu e vorba. Sunt momente când nici nu te poţi da jos din pat. N-ai energie și se pare că ţi s-au înecat toate corăbiile. Dar nu durează mult lucrul acesta”


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.