Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cea mai mare procesiune religioasă din Transilvania s-a lăsat cu amenzi, iar mai mulți credincioși au avut nevoie de îngrijiri medicale. Mănăstirea Nicula, care poartă hramul ,,Adormirii Maicii Domnului", adună anual mii de credincioși, care vin să se roage la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului.

Pentru a evita aglomerația, Mitropolia Clujului a împărțit evenimentul pe trei zile, iar pajiștea din fața mănăstirii a fost parcelată, pentru ca pelerinii să stea la distanța impusă de pandemie.

Cu toate acestea, o persoană a primit o amendă de 1.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție. Totodată, patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Pentru a evita eventuale infecții cu noul coronavirus, credincioșii nu au mai putut săruta icoana făcătoare de minuni, ci s-au închinat de la ea de la o distanță de un metru și jumătate.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.