Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Grecia a revenit asupra obligaţiei pentru transportatori de mărfuri de a prezenta un test negativ pentru infecţia cu SARS-CoV-2, informează Ministerul Afacerilor Externe într-un comunicat transmis, vineri, AGERPRES.

"Autorităţile elene au anunţat că tranzitul camioanelor pentru transportul de mărfuri este posibil prin toate punctele de control ale frontierelor terestre ale Republicii Elene, fără a necesita deţinerea unui test molecular negativ pentru infecţia cu SARS-CoV-2", arată sursa citată.

Această nouă modificare vizând condiţiile de acces pentru transportatorii de marfă a fost posibilă inclusiv ca urmare a demersurilor efectuate, în regim de urgenţă, de către Ministerul Afacerilor Externe, în plan bilateral şi la nivelul Comisiei Europene, având în vedere necesitatea respectării recomandărilor acesteia referitoare la culoarele verzi de transport.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.