Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Elevii ar putea să meargă la şcoală, fizic, începând cu data de 1 octombrie, iar până atunci să facă lecţii online – este scenariul pe care o parte dintre medicii epidemiologi şi cei infecţionişti consultaţi de autorităţi îl susţin pentru începerea în siguranţă a noului an şcolar. Informaţia a fost confirmată de premierul Ludovic Orban.

Premierul a fost întrebat de jurnalişti, vineri, dacă autorităţile iau în calcul amânarea reîntoarcerii elevilor la şcoală până la data de 1 octombrie. „Au fost discuţii pe tema asta, există puncte de vedere exprimate de specialişti, în special de medici – epidemiologi, infecţionişti – care spun că atât profesorii, cât şi copiii într-un procent foarte mare revin din concedii (n.r. – respectiv vacanţe), că pe anchetele epidemiologice o mare parte dintre cei infectaţi au spus că au fost în concediu sau într-un weekend într-o deplasare de concediu şi s-a discutat acest lucru (n.r. – amânarea începerii anului şcolar până la 1 octombrie).

Încă nu s-a luat o decizie în acest sens. În mod evident, vom anunţa în timp util dacă se va lua o decizie. Deocamdată sunt nişte opinii care au fost exprimate”, a declarat Ludovic Orban.

Integral pe AdevărulComentarii

pop Bai Orbane , ce mai trebuie scoala , mai bine sa nu o faci. Ce voi ati facut scoala? ...si ati ajuns sa conduceti Romania . Vai de capul vostru de politruci, ...toti sunteti la fel : mincinosi, hoti, fara onoare , etc...

5 septembrie 2020 7:23

stefan calota Inceperea anului scolar

4 septembrie 2020 20:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.