Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Comuna Cuza Vodă, singura din județul Constanța marcată cu roșu pe harta îmbolnăvirilor de Covid-19, a rămas fără singurul bar din localitate, după ce autoritățile au decis închiderea activităților comerciale în spații închise, dar cele șapte biserici au rămas deschise și pot organiza agape pentru că nu sunt incluse în legea privind prelungirea stării de alertă.

În comuna Cuza Vodă rata incidenței cazurilor de infectare este de 3,5 la mia de locuitori, cu mult peste pragul de 1,5. Drept urmare, în urma analizei efectuată de către Direcția Sanitară Constanța, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a votat închiderea unităților din comună care vând produse alimentare și băuturi, în interiorul clădirilor. S-a decis și închiderea unei săli de jocuri de noroc, iar activitățile culturale, care și așa lipseau, au fost interzise.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.