Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, s-a lăudat, într-un interviu acordat jurnalistului Bob Woodward, că SUA dețin o armă nucleară secretă despre care China și Rusia nu știu nimic, potrivit publicației Forbes.

Dezăluirea care a iscat dezbateri aprinse și îngrijorare în rândul experților în domeniul armamentului nuclear a fost făcută în cartea "Rage" scrisă de jurnalistul american, renumit pentru că a dezvăluit scandalul Watergate, care a culminat cu demisia președintelui Richard Nixon.

Nu este clar la ce s-a referit actualul lider de la Casa Albă, însă Woodward a dezvăluit în noua sa carte că informația a fost confirmată de surse militare care au declarat că armata SUA are într-adevăr un nou sistem de arme, potrivit Washington Post.

„Am construit o armă, am construit un sistem de arme pe care nimeni altcineva nu le-a avut vreodată în această țară. Am construit ceva despre care Putin și Xi Jinping nu au auzit niciodată. E incredibil”, s-a lăudat președintele Trump, potrivit unor extrase din interviul din 5 decembrie 2019.

Integral pe Digi24Comentarii

Victor Hapenciuc Sa-si bage super-arma nucleara in cur!

16 septembrie 2020 21:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.