Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu, senator PNL, are împrumutate sume impresionate de bani către soția sa și către amici, în timp ce multe conturi personale sunt pe 0 sau au în ele sume derizorii.

Lucian Isar, din luna februarie reprezentantul României la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, are mai multă încredere în amici și alege să-și păstreze banii la saltea decât să-i depună în conturi, potrivit unui material publicat de justnews.ro.

Soțul Alinei Gorgiu, senator PNL, figurează, conform declarației de avere a soției sale datată 4 iunie 2020, cu o creanță de 100.000 lei la un avocat și are date cu titlul de împrumut unor persoane fizice suma de 150.000 dolari și suma de 120.000 euro. Și soției sale acesta i-a împrumutat suma de 382.000 dolari.

Integral pe România LiberăComentarii

v In afara faptului ca il priveste cum tine banii si cum i-a obtinut, cred ca este un exemplu, ca bancile dau mai putini bani la retragerea unei sume de cit s-a depus, datorita comisioanelor mari si devalorizarii leului. La fel se intimpla si la depunerile in euro, doar ca nu se devalorizeaza

15 septembrie 2020 23:34

Lute Bravo lui ,unde sa-i tina mai bine decat la Salteluta ???

15 septembrie 2020 12:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.