Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Până astăzi, 15 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 105.298 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

85.655 de pacienți au fost declarați vindecați. Notă: Creșterea valorii cu peste 40.000 de persoane vindecate față de ziua precedentă este înregistrată ca urmare a actualizării aplicației ALERTE.MS și include persoanele confirmate pozitiv pe perioada pandemiei COVID-19, care nu au fost internate în unități spitalicești, persoane aflate în izolare, beneficiari din centrele rezidențiale pentru vârstnici, respectiv personalul medical din astfel de centre și pentru care nu s-a înregistrat în aplicația informatică statusul de persoană considerată vindecată sau statusul de persoană decedată. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.111 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Integral pe Romania24.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.