Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Partidul Social Democrat a lansat un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis și Ludovic Orban, pe care îi combină cu soții Ceașescu. Social-democrații sunt de părere că „stâpânii” merg primii cu metroul, în timp ce „plebea trebuie să mai aștepte”.

„Cuplul Iohannis-Orban întoarce PNL în timp: stăpânii se dau primii cu metroul, plebea trebuie să mai aștepte!

Liberalii s-au instalat la putere în noiembrie 2019, dar n-au putut respecta termenul asumat de guvernarea PSD de a deschide noua linie de metrou în decembrie. Erau prea ocupați cu alegerile anticipate!

După 10 luni de bâlbe, ei dau azi în funcțiune un proiect deblocat şi realizat în proporție de 99% de guvernele social-democrate. Pentru asta apelează la cel mai grețos festivism posibil. Stăpânii de la PNL au rezervat metroul două ore, în exclusivitate, ca nu cumva Iohannis să respire același aer cu muritorii de rând.

La inaugurarea metroului din Drumul Taberei, Ludovic Orban ajunge un fel de Coana Leana a șefului suprem de la Cotroceni, iar Bode devine reîncarnarea lui Emil Bobu”, au scris cei de la PSD, pe Facebook.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

v Ba railor, Ghiolbanis si Organ si-au sacrificat viata incercind sa fie primii pasageri. Daca se intimpla ceva, ei au incercat noua linie de metrou. Asteptam sa incerce si autostrada Pitesti Sibiu (inca sper sa nu mai fie pe post de presedinte Ghiolbanis), la inaugurare.

15 septembrie 2020 23:27

Lute Numai inaugurari fac de cand sunt la putere dar ce inaugureaza ce au facut si terminat altii !!!

15 septembrie 2020 17:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.