Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Este cutremur la Palatul Cotroceni. Președintele Klaus Iohannis nu este de acord cu o lege extrem de importantă. A refuzat să o promulge și a retrimis-o Parlamentului. Va ieși un scandal imens. Potrivit Administrației Prezidențiale, Klaus Iohannis a făcut o cerere de reexaminare a Legii pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon.

Şeful statului arată în cererea de reexaminare că adoptarea de către Parlament a Legii pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon a generat numeroase critici atât din partea experţilor, cât şi a organizaţiilor neguvernamentale şi că ar trebui iniţiată o analiză şi largi consultări cu privire la aceasta.

Integral pe CapitalComentarii

Muie postacilor Psd Unde pizda ma-ti de postac imputit Psd-ist @Lingaul, tratatul de la Tianon este o mandrie pt tara,,mai boule Pune mana si invata istorie apoi vino si comenteaza aici,,caca-mas in gura ta de postac Psd-ist.

15 septembrie 2020 22:17

Muie Andronic Cutremur este in capul dai ala prost de jurnalista,,din garnitura penalului Andronic.

15 septembrie 2020 22:14

Lingaul Carpa nu pres nu are pic de demnitate si hotaraste el un profesoras neamt pentru istoria si suferintilor romanilor,S-a sters Orban nu cantaretul ci adevaratul cu el pe jos,ar fi facut ala asa ceva,o carpa ,un jeg care nu ne da dreptul nici la mandrie nationala!Un mare las si fricos!!Nu a rezistata la presiuni !!

15 septembrie 2020 17:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.