Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele ALDE, senatorul Tăriceanu, consideră că ar fi necesară votarea moțiunii de cenzură, după ce CCR a respins, marți, sesizarea primită din partea Guvernului Orban.

"Suntem în situaţia în care nu numai decizia CCR, dar şi analiza şi abordarea politică ar presupune votarea neîntârziată a moţiunii", a declarat, marți, senatorul Călin Popescu Tăriceanu.

Declarația acestuia intervine după ce, marți, Curtea Constituțională a anunțat că respinge sesizarea primită din partea Guvernului Orban privind existența unui conflict juridic de natură constituțională între Guvern și Parlament.

Integral pe România LiberăComentarii

CULMEA ! Incapatanarea acestui om de a ne aduce la cunostinta zilnic ca exista, e de domeniul patologicului.Intelegem ca vrea in continuare sa fie parlamentar ( stie el dece ) dar la varsta si capacitatea lui ar trebui sa faca definitiv pasul inapoi .Sa speram ca electoratul il va ajuta sa faca acest lucru.

15 septembrie 2020 17:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.