Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Klaus Iohannis a retrimis la Parlament textul Legii Tratatului de la Trianon.

Preşedintele Klaus Iohannis a retrimis la Parlament, marți, textul Legii pentru declararea datei de 4 iunie drept Ziua Tratatului de la Trianon, cerând parlamentarilor să reexamineze acest act normativ.

Legea ar urma să declare, în România, data de 4 iunie drept Ziua Tratatului de la Trianon. Textul deja aprobat de Parlament și validat de CCR indică posibilitatea organizării, la nivel naţional şi local, de manifestări cultural-educative şi ştiinţifice consacrate conştientizării semnificaţiei şi importanţei Tratatului de la Trianon.

Integral pe România LiberăComentarii

Lingaul Ungurii fac menifestatii peste manifestatii ,vine premierul de la Budapesta si zice de toate si nu scoti o vorba ,trezestete Joiane ca totusi din nefericire esti presul acestei tari,Trezirea plavane tine la demnitatea acestei natii cu care nu ai nimic in comun decat niste case!!

16 septembrie 2020 7:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.