Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a făcut, marți, acuzații șocante la adresa șefului Guvernului. Acesta a declarat că Ludovic Orban a plătit transferurile la PNL prin Hotărâre de Guvern.

”Orban a dat o HG prin care a plătit transferurile. Când marile echipe de fotbal fac transferuri, plătesc din bugetul propriu, domnul Orban plătește din banii României, ai noștri. La Giurgiu, au luat 27 de primari, care, față de primarii PSD, au primit de 10 ori mai mulți bani. Niciun primar de mare municipiu din România condus de PSD nu a primit niciun leu” a declarat președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

Acesta susține că toate sumele au fost primite de către primarii Partidului Național Liberal.

”Nu s-a întâmplat în 30 de ani de democrație așa ceva! Nimeni nu și-a permis asemenea mojicii. Dacă un ministru PSD și-ar fi permis, îl arestau din ședința de Guvern. Niciun primar PSD de municipiu nu a primit nicio sumă. Toate sumele au fost primite de către primarii aflați în PNL. Asta e România normală” a întărit Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, atac la Guvernul Orban: "Ați folosit bani publici pentru a cumpăra primari la bucată!"
Președintele PSD a lansat un atac dur la Guvernul Orban pe care l-a acuzat că a folosit bani publici preferențial pentru a racola primari în detrimentul copiilor care au nevoie de tablete sau manuale pentru a începe școala.

"Ați tăiat cu nesimțire 6 luni frunză la câini, și ați scos-o în seara asta pe incapabila aceea de la Educație să arunce toată vina pe autoritățile locale!

Nu ați dat tablete! Nu ați dat măști! Nu ați asigurat nici măcar manuale!

V-ați spălat rușinos pe mâini! Ați pasat responsabilitatea, dar banii i-ați dat doar primăriilor peneliste!

Însă copiii VOR SĂ FACĂ ȘCOALĂ! Copiii nu au culoare politică! Și nu trebuie târâți în războaie politice, nesătulilor și avizilor de putere ce sunteți!

Ce vină are, Orban, un copil din Târgoviște?! Dar unul din Brăila?! Sau din Bistrița?! Sau din toate municipiile reședință de județ conduse de administrații PSD?! De ce nu le-ați dat niciun ban la rectificare, bolnavilor de putere?! Acești copii nu au dreptul la școală?! Ei nu au dreptul la condiții decente?!

Ați folosit bani publici pentru a cumpăra primari la bucată! 57 de milioane de lei aruncați din bugetul țării pentru mercatoul vostru nesimțit despre care ipocritul de la Cotroceni și cu cel de la Guvern nu știu nimic!

Primarii noștri au înțeles că sunteți total depășiți și incapabili să faceți ceva! Și au făcut tot ce trebuie, pentru că școala trebuie să înceapă! Cu Iohannis sau fără! Cu Orban sau fără! Cu Anisie sau fără! Pentru că toți copiii au dreptul la educație, nu doar cei din localitățile peneliste!", a scris Marcel Ciolacu în postarea de pe Facebook.


Comentarii

Muie Psd Ceea mai miserabile politica care o face Psd-Alde-ProRomania,,niste jeguri de oameni,,,cine sunt prosti care ii mai voteaza.

16 septembrie 2020 5:28

Muie analfabetului Ciolacu Dar voi jegurilor cand ati luat primari in 2014 de unde le ati dat bani de la Mama voastra de acasa,,eu cand il aud pe boul asta de analfabet Ciolacu ma apuca diareea,,,numai tampeni scoate din gura lui spurcata de tigan.

16 septembrie 2020 5:26

Lidia Mioritza rediviva! Nimic nou pe malul Dambovitei... politica de kk cu politicieni de kk.... "Fonfii si gusatii sunt urmasii astei natii"...." niste rai si niste fameni, I-i rusine Omenirii sa va zica voua oameni..."- descria Eminescu politicienii din vremea lui.... de parca ii vedea in zare pe cei de azi....

15 septembrie 2020 22:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.