Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vă mai aduceți aminte de conferința de presă a lui Nicușor Dan, cea bruiată de camioanele care se învîrteau în preajmă? N-a fost o întîmplare! Nici o glumă. A fost o bătaie de joc și semnalul unei descalificări a personajului, întîmplare politică pusă la cale de gașca de Ilfov. În toate comunele ilfovene, bătălia electorală ia asemenea forme și dimensiuni. Strâmbe, zvonuri, tălpi, scandaluri, diversiuni, manipulări, toate orchestrate de echipe secundare alcătuite din ciumeți politici ai unui mahăr local. În cazul în care operațiunea eșuează sau se umple de sînge sau dacă este dată în vileag și vin procurorii, dirijorii circului se spală pe mîini și zic, pardon, noi nu știm nimic!

Bruierea lui Nicușor Dan cu tulumbele și basculantele a fost începutul semnalul de începere a circului. Răspunsul a fost palid, naiv și ineficient.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.