Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Candidatul susţinut de PNL şi USR PLUS la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat, marţi seară, după ce mai mulţi parlamentari PSD au depus un denunţ la DNA că este „liniştit”. „Am făcut zilele trecute mai multe dezvăluiri despre corupţia din Bucureşti, corupţie cu sute de milioane de euro, şi s-au însăilat nişte lucruri care mă acuză”, a afirmat Niuşor Dan. Acesta susţine că a încercat doar să corecteze un abuz dovedit de instanţa de judecată.

Nicuşor Dan a fost întrebat, marţi seară, la B 1 TV, despre denunţul depus de către mai mulţi parlamentari PSD la DNA şi a afirmat: „Astăzi sunt liniştit, după cum ştiţi am făcut zilele trecute mai multe dezvăluiri despre corupţia din Bucureşti, corupţie cu sute de milioane de euro, despre asta vorbim, şi s-au însăilat nişte lucruri care mă acuză, exact de către PSD, partidul care cu Dragnea în frunte, a scos violatorii din închisori”.

Integral pe UniversulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.