Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministerul Sănătății urmează să semneze un contract de 850.000 lei pentru achiziționarea a cinci milioane de măști de protecție pentru a fi distribuite gratuit secțiilor de vot din întreaga țară. Prețul de achiziție este de doar 0,17 lei pentru fiecare mască de protecție.

Contractul urmează să fie semnat în termen de zece zile cu firma Techtex, parte a grupului Taparo. Dacă procedura de achiziție va fi contestată, membrii secțiilor de vot riscă să rămână fără măști.

Surse din cadrul MS au declarat, sub protecția anonimatului, că în cursul zilei de marți a fost finalizată procedura privind achiziția de măști pentru secțiile de votare la prețul de 0,17 lei bucata. „A fost anunțat câștigătorul, Grupul Taparo, care a venit cu prețul de 0,17 lei pe mască și a stricat toate afacerile controversate din Ministerul Sănătății. Conform anunțului de participare, prețul estimat al unei măști a fost de 0,67 lei, dar au vrut să crească prețul la peste un leu. Nu știu pentru cine pregăteau ei contractul”, spun surse din cadrul MS.

Integral pe NewsweekComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.