Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Curtea Constituţională a României (CCR) nu a respins solicitarea Guvernului pe marginea moţiunii de cenzură depuse de PSD în plină sesiune extraordinară, ci a considerat că nu există conflict ca să nu se pronunţe pe fond, a declarat, astăzi, premierul Ludovic Orban, ca urmare a informațiilor apărute pe surse în media legate de resingerea sesizării PNL.

"N-a respins sesizarea (Guvernului - n.r.), a considerat că nu este conflict, ca să nu se pronunţe pe fond - hai să nu ne facem că nu înţelegem", a arătat Orban, citat de Agerpres, la sediul PNL. El a adăugat că doreşte să vadă mai întâi o comunicare oficială în acest sens.

"Întâi vreau să văd o comunicare oficială. Din informaţiile care au răzbătut de la CCR, ei consideră că nu există conflict juridic, adică nu s-au pronunţat pe fond. Asta este de fapt decizia Curţii. Nu este o decizie nici în favoarea, nici în defavoarea PNL sau a Guvernului, este o decizie în care ei au considerat că nu e conflict, ca să nu se pronunţe pe fond", a pexplicat premierul.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.