Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a anunțat că săptămâna viitoare se va lua în discuție în Parlament acordarea unui stimulent financiar cadrelor didactice, pe modelul celui încasat de cadrele medicale.

PSD vrea să dea o lovitură de imagine cu doar câteva zile înaintea alegerilor locale din 27 septembrie. Marcel Ciolacu, președintele social-democraților, a anunțat că va propune la rectificarea bugetară introducerea unui bonus de 500 euro pentru cadrele didactice.

„Și profesorii sunt în linia întâi, la fel ca medicii. Am hotărât ca luni Senatul să introducă pe ordinea de zi proiectul de lege cu stimulentul pentru profesori, deoarece PSD consideră că în acest moment profesorii sunt în linia întâi, la fel ca și medicii. Este vorba de un stimulent de 500 de euro. Proiectul va fi preluat marți la Camera Deputaților și va trece prin votul final urmând să fie trimis către promulgare. Miercuri vom propune să facem un plen comun și să avem în discuție rectificare bugetară unde vom face modificare ca pensiile să fie mărite cu 40%.”, a spus liderul PSD.

Integral pe România LiberăComentarii

ovi Ciolalaule, ai uitat sa dai 500 $ si celor care s-au imbolnavit si au murit...O sa-ti multumeasca ...

17 septembrie 2020 7:29

Muie analfabetului Ciolacu Sa te fut in gura de tigan de Buzau Ciolacu

16 septembrie 2020 21:55

Muie Mihai postac Psd-ist Mai pula belita de postac Psd-ist @Mihai mai dute in pizda ma-ti cu minciunile voastre Psd-iste ,,se vede ca ti-a scris un biletel seful,,ca aste ce ai scris tu a spus-o si analfabetul de Ciolacu,,dar prostimea de care vb nu a suportat furturile Psd-istilor,,,tot ce ai scris asa au facut Psd-isti,,acum va manatla lupta pe voi postaci sa mintiti si sa manipulati..

16 septembrie 2020 21:53

Mihai Olteanule, dar pentru camarila pnl-ista angajata acum, în ultima luna. in diferite posturi gräs platite , sunt bani? (vezi min educatiei), pentru sporuri de 30% date acolitilor sunt bani? pentru pensii speciale sunt bani?, pentru chefuri in sediul guvernului(protocol), sunt bani? A, prostimea sa suporte, iar ei sa se ghiftuiasca.!

16 septembrie 2020 13:01

Oltean NERUSINARE, cand se stie ca bugetul este la pamant. Numai prostimea inghite asa ceva.

16 septembrie 2020 12:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.