Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Unul dintre cele mai urmărite reality-show-uri din România și-a suspendat temporar filmările, după ce un membru al echipei a fost depistat pozitiv cu noul Coronavirus. Reality-ul “Visuri la cheie”, difuzat de PRO TV, și-a întrerupt filmările după ce Dragoș Bucur a fost depistat cu COVID-19. Din informațiile pe care le avem până în acest moment, chiar dacă filmările au fost sistate, difuzarea emisiunii nu va fi afectată, producătorii având episoade filmate în avans.

Contactați de Libertatea, oficialii PRO TV au confirmat informația printr-un e-mail oficial: “Confirmăm faptul că Dragoș Bucur a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Atât starea lui de sănătate, cât și a membrilor familiei sale este bună. Putem confirma că în conformitate cu îndrumările oferite de autorități și ținând cont de măsurile interne ale companiei, toate persoanele care au intrat în contact direct cu el au fost contactate și sunt în procedura de testare. De asemenea, am oprit filmările temporar, până la aflarea următoarelor vești”, se arată în comunicatul celor de la PRO TV, transmis în exclusivitate pentru Libertatea.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.