Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sub egida ”Cincinalul în opt ani și jumătate!”, românii au inaugurat în data de 15 septembrie, cu fast, fotografii, panglici tăiate și declarații de presă, magistrala de metrou M5 Drumul Taberei.

Ce era prevăzut în programul oficial al evenimentului, ați văzut cu toții la televizor sau ați aflat de pe rețele. Ce nu s-a văzut la tv, dar s-a petrecut ieri, în Capitală, din pricina mărețului eveniment, vă spunem noi, în cele ce urmează:

1. Din 15 septembrie, cocalarii cu BMW-uri din Drumul Taberei nu mai poartă măști chirurgicale la oglinda retrovizoare, ci snopuri de cartele de metrou cu 2 și 10 călătorii, musai consumate. De asemenea, la semafoare, cerșetorii de cartier au schimbat solicitarea: ”Dai și tu 8 lei, barosane, să am și eu de-un abonament la metrou pe o zi?”.

Integral pe România LiberăComentarii

Oltean "Romanes" nu se dezmint. Ce e drept, multi dintre cei declarati romi sunt, de fapt, romani, dar este valabila si situatia inversa.

16 septembrie 2020 16:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.