Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Margherita de la Clejani se pare că nu mai are scăpare! Fiica celebrilor lăutari Viorica și Ioniță a făcut din nou o greșeală care i-ar putea fi fatală. Poliția a deschis dosar penal și ea ar putea ajunge chiar și la pușcărie.

După ce a făcut un accident fără victime în timp ce conducea sub influența drogurilor, Margherita de la Clejani are din nou probleme cu legea. Ea este acuzată de două angajate ale unei agenții de imobiliare de pe Calea Victoriei că le-a bătut și le-a agresat verbal. Cele două femei au sunat imediat la 112 . Când oamenii legii au venit, Margherita nu mai era acolo.

În acest moment, scandalul în care a fost implicată din nou fata Clejanilor se află în atenția poliției, care a a anunțat deschiderea unui dosar penal pentru lovire și alte violențe pe numele unei femei, acuzată că a agresat două angajate ale unei societăţi comerciale.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.