Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Călătoriile cu trenul ar trebui să aibă loc încet-încet, în condiţii decente. Am ajuns, cu chiu cu vai, la peste 1.000 de vagoane modernizate.

Alte 200 ar urma să fie reparate anul viitor. Sunt încă insuficiente, spun sindicaliştii, având în vedere cererea călătorilor. Şi suntem departe de a avea trenuri ca-n occident, mai ales că nici nu cumpărăm garnituri noi.

De ani de zile călătorii se plâng ca trenurile CFR sunt puţine şi vechi. Conducerea companiei se lauda acum că, în sfârşit, a fost atins obiectivul pe anul acesta: 1.000 de vagoane reparate. 260 dintre ele au fost modernizate de la începutul lui 2020, iar acum, oamenii au parte de condiţii europene, spun oficialii.

Integral pe ProTVComentarii

v Se "uita" sa se specifice ca aste sint vagoane vechi (poate casate de altii) si noi nu comandam vagoane noi de la Arad. Sint curios cit au costat vagoanele vech + renovarea lor, daca este mai mica decit vagoanele noi produse la Arad. In alta ordine de idei CFR ar trebui sa imbunatateasca calea ferata sa se maresca viteza trenurilor, deoarece sintem de risul lumii, cu viteza de circulatie si intirzierile, etc.

16 septembrie 2020 23:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.