Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Bătaie de joc fără margini! Deși promit tablete pentru elevi, autoritățile din multe localități nu asigură nici măcar condițiile minime de igienă. Toalete insalubre, în fundul curții, lipsa apei potabile și menajere, școli care stau să cadă. Aceasta este, în plină pandemie, realitatea sumbră cu care se confruntă mii de copii și profesorii lor, relatează Realitatea PLUS.

În satul Biceștii de Jos, din comuna vrânceană Dumitrești, elevii sunt nevoiți să meargă la o toaletă în curte iar apoi trebuie să se întoarcă în școală pentru a se spăla pe mâini.

Din păcate, nu există săpun, nu există dezinfectant, nu este apă. Copiii nu au cu ce se spăla după ce folosesc toaleta din curtea școlii.

La o altă școală, din aceeași localitate, situația e și mai gravă. Grupurile sanitare sunt insalubre, iar mirosul este greu de suportat. Clădirea stă să cadă peste elevi dar unitatea are termopane, cum de altfel recunoaște mândru și administratorul unității.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.