Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un focar de Covid a fost identificat la Compartimentul de Neurochirurgie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea, unde patru cadre medicale au fost confirmate cu infecție cu noul coronavirus, a anunțat Prefectura Vâlcea.

„În ultimele 48 ore a fost identificat un nou focar datorat infecției cu SARS-CoV-2 în cadrul compartimentului de Neurochirurgie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea. Până în prezent sunt înregistrate 4 cazuri (toate cazurile sunt din cadrul personalului medico-sanitar al compartimentului). A fost declanșată ancheta epidemiologică pentru identificarea contacților direcți și emiterea deciziilor de izolare și carantină la domiciliu și au fost efectuate operațiuni de dezinfecție a spațiilor din cadrul compartimentului”, se arată într-un comunicat al Prefecturii.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.