Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Etapa regină din Turul Franței s-a încheiat cu victoria lui Miguel Angel Lopez, însă ceea ce interesa în primul rând era duelul dintre Roglic și Pogacar, primii doi clasați la general. Câștigător a două etape în această ediție din Le Tour, rutierul UAE a promis că va ataca, însă Col de la Loze a fost o cățărare prea grea și prea neregulată pentru calitățile sale. În plus, faptul că s-a ajuns la peste 2300 de metri altitudine l-a încurcat teribil pe tânărul sloven.

"Sunt fericit cu rezultatul meu, a fost o zi foarte grea. Bahrain a setat un tempo foarte rapid pe Madeleine, iar pe Col de la Loze cursa pur și simplu a explodat în ultimii kilometri. A fost un final foarte greu și sunt bucuros că nu am pierdut mai mult timp. Încă sunt de părere că pot să sper la locul unu, mâine va fi din nou o zi foarte grea. Vom vedea ce putem face, dar cred că putem fi mulțumiți pentru ceea ce am arătat până acum. Voi lupta până la capăt pentru locul întâi, asta e sigur", a spus Pogacar la final, pentru ca apoi să descrie cât de complicat i-a fost să mențină un ritm constant pe ultima cățărare a zilei.

Integral pe EurosportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.