Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Ludovic Orban a întâlnit, miercuri, în judeţul Argeş, un bărbat aflat într-un scaun cu rotile şi l-a întrebat: „Ce viteză prinde?”. Momentul a fost suprins în imagini, iar cel care le-a postat pe Facebook a adăugat mesajul: „Numai Orban putea face asta.…”.


Gestul premierului este intens criticat pe reţelele de socializare. Premierul Ludovic Orban a făcut, miercuri, o vizită de lucru în judeţul Argeş, unde a participat la mai multe evenimente. La un moment dat, premierul a întâlnit un bărbat în vârstă, aflat într-un scaun cu rotile şi l-a întrebat: „Ce viteză prinde?”.


„Asta e de handicap, prinde mai mult, dar o las aşa...”, i-a răspuns bărbatul. Ludovic Orban a dat mâna cu persoana aflată în scaun cu rotile şi i-a urat sănătate.

Integral pe AdevărulComentarii

Muie postacilor Psd Baga-me-as pula in ma-ta voastra de postaci Psd-isti,,,sa va fut in gura tot cu securisti si comunisti din PCR acum Psd

18 septembrie 2020 5:22

Mihai A tunat si a i-a adunat la pnl, toti incultii , analfabetii functionali in frunte cu profesorasul de fizica care si -a facut sase case din meditatii.Rau am ajuns sa ne conduca asemenea specimene.

17 septembrie 2020 19:59

Lute Idiotul cica are ceva tangenta cu o facultate auto ,de aia a confundat masina cu caruciorul.Mare panara si asta s-a ales din toata aripa tanara a PNL cel mai mediocru personaj!!

17 septembrie 2020 10:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.