Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Atac fără precedent al fostului primar al Sectorului 3, Liviu Negoiță, membru simplu al PNL, la adresa lui Nicușor Dan. Acesta a declarat pentru site-ul “InPolitics” că este inadmisibil pentru PNL, un partid serios, să susțină o astfel de variantă de candidat, acuzându-l pe Dan de delațiune și ipocrizie.

Negoiță arată că, în ipoteza ajungerii acestuia primar al Capitalei, ar fi cea mai mare catastrofă pentru București, însă este de părere că “va mânca bătaie” de la Gabriela Firea. Declarația vine în contextul în care Nicușor Dan este protagonistul unui scandal legat de intervențiile făcute pentru un controversat afacerist din Sectorul 4, al unei plângeri penale depuse de PSD la DNA pentru trafic de influență și al zvonurilor potrivit cărora ar urma să își retragă candidatura.

„Cred că e momentul să îmi amintesc de lucruri pe care le-am trăit ca primar cu acest avorton – și nu mă feresc de cuvinte – de Nicușor Dan”, a declarat Liviu Negoiță pentru „InPolitics”. „Omul ăsta a făcut instituției conduse de mine (Primăria Sectorului 3 – n.red.) mai multe plângeri la DNA și în alte locuri, care s-au închis toate din lipsă de probe. (...) Când văd că partidul din care totuși fac parte susține o asemenea «soluție», sigur că mi se strînge stomacul. (...) Eu sunt absolut convins că dacă, ferească Dumnezeu, ăsta ar ajunge primar al Capitalei, ar fi cea mai mare catastrofă din punct de vedere administrativ din istoria orașului”, susține fostul edil.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

noi Acest Nicusor Dan este iresponsabil, prost cu spume si "inspaimantator" urmarind cum tampitul USR-ist/PNL sustinea pe interlopul Caine care-si construise un local pe domeniul public si fura electrica si apa si gaze - fara autorizatii, desi functionarul PMB arata cu acte - tampitului Nicusor, ilegalitatile si faradelegile comise de protejatul Caine.

17 septembrie 2020 9:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.