Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorii şi poliţiştii Serviciului Grupuri Infracţionale Violente au descins în această dimineaţă la 16 adrese pentru a pune în executare 15 mandate de aducere a unor indivizi implicaţi în scandaluri de natură interlopă. Suspecţii fac parte din clanul Sadoveanu, cunoscut pentru scandalurile cu violenţă desfăşurate în plină stradă.

În acest caz, este vorba de un dosar deschis la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru fape de şantaj, cămătărie şi ameninţare. Cei vizaţi fac parte din clanul Sadoveanu. Sunt în desfăşurare 16 percheziţii iar poliţiştii au 15 mandate de aducere.

La acţiune, au fost chemaţi în sprijin poliţişti ai Serviciului de Criminalistică, SAS şi IPJ Teleorman.

Un suspect a fost prins după ce poliţiştii au fost nevoiţi să tragă un foc de armă în aer, acesta încercând să fugă la vederea mascaţilor.

Anchetatorii aveau informaţii că membrii clanului Sadoveanu urmau să aibă o întâlnire astăzi, la un botez în Chitila, unde urmau să-şi împartă sferele de influenţă din Capitală. Doar că poliţiştii le-au stricat planurile şi au descins de dimineaţă la adresele indivizilor.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.