Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Meditațiile sunt colacul de salvare în pandemie. Nemulțumiți de orele în format hibrid sau de lecțiile online la care participă copiii, părinții caută soluții mai eficiente. Sumele nu par să reprezinte un obstacol atunci când vine vorba despre alegerea profesorilor.

Emanuel este elev în clasa a opta. Școala la care învață a aplicat un scenariu hibrid inclusiv pentru clasa lui, din lipsă de spații. Băiatul recunoaște că nu au avut parte de ore predate prin transmisie online, așa că învață asiduu la meditații. "Meditațiile mă ajută în primul rând să mă pregătesc (...) pentru examen. Nu am primit decât de făcut temele, doar stăm și ne uităm pe pereți", a spus băiatul.

El a susținut că nu a avut ore pe platforma online. Părinții lui îl duc săptămânal la meditații la română, matematică și alte trei materii pentru liceul vocațional la care vrea să ajungă Emanuel. Anemari Necșulescu, părinte: "În așa-zisa perioadă online nu au fost niciun fel de cursuri și singurul contact cu materiile importante română și matematică au fost meditațiile. În medie o ședință costă 100 de lei. Anul acesta eforturile noastre și bugetul familiei merg pentru pregătirea fiului pentru intrarea la liceu".

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.